Páginas

Translate


Powered By Blogger

visitas contador

jueves, 19 de enero de 2017

Alexander Voronkov




Alexander Voronkov - Александр Воронков
961 – Born in the city of Barnaul, Altai Territory.

1982 – Graduated from Ryazan Art School.

1982 – 1984 – Worked in the Regional Drama Theater production designer

1991 – Graduated from Moscow State Academic Art Institute. VI Surikov workshop TT Salakhova (vice-president of Russia Academy of Arts)

1997 – 1998 – painted the dining hall and the sanctuary of the Temple of the Holy Trinity in the estate Ostafievo.


Member of the Creative Union of Artists of Russia. Gold Medal TCS Russia and the Silver Medal of Arts.
State prize laureate in literature and arts for 2007.
The works are: in the Ryazan regional art museum it. IP Pozhalostina,
Lapping of the state historical-architectural and art museum-reserve, the Museum of the Moscow Institute of Architecture, Kostroma State Museum-Reserve.
Lives and works in Moscow and Moscow region.


Alexander Voronkov - Александр Воронков961, nacido en la ciudad de Barnaul, Altai Territory.1982 – graduado de School.1982 de Arte Ryazan – 1984 – trabajadas en el teatro de Drama Regional producción designer1991 – graduado de Instituto de arte académico estatal de Moscú. Taller VI Surikov Postconceptualismo de TT (Vicepresidente de la Academia de Artes de Rusia) 1997 – 1998 – pintar el comedor y el Santuario del templo de la Santísima Trinidad en la finca Ostafievo.Member de la Unión creativa de artistas de Rusia. Rusia de TCS de medalla de oro y la medalla de plata de Arts.State Premio Premio de literatura y artes de 2007.el obras son: en el Museo regional de Arte Ryazan él. IP Pozhalostina, Lapping del estado histórico-arquitectónico y Museo de arte de reserva, el Museo de la Moscú Instituto de arquitectura, Museo del estado de Kostroma-Reserve.Lives y trabaja en Moscú y Moscú región.



Alexander Voronkov - Александр Воронков961 – né dans la ville de Barnaoul, Altai Territory.1982 – diplômée de Riazan Art School.1982 – 1984 – travaillées dans la designer1991 de production de théâtre dramatique régional – gradué de Moscow State Academic Art Institute. Atelier de VI Sourikov TT Salakhova (vice-président de l’Académie des beaux-arts de Russie) 1997 – 1998 – peint la salle à manger et le sanctuaire du Temple de la Sainte Trinité dans le domaine Ostafievo.Member de l’Union créatrice des artistes de la Russie. Russie de TCS médaille d’or et la médaille d’argent de Arts.State prix lauréat du prix de littérature et d’arts pour les travaux de 2007 sont : dans le Musée d’art régional de Ryazan il. IP Pozhalostina, rodage de l’État historique et architecturale et réserve art museum, le Musée de l’Institut d’Architecture de Moscou, Kostroma State Museum-Reserve.Lives et travaille à Moscou et sa région.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te puede interesar;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...